Weblog Alex Reuneker

De kethel

In 2018 won ik de 15km Kethelloop in Schiedam – hartstikke leuk natuurlijk. De prijs was een wisseltrofee: een heuse ketel met daarop de namen van de eerdere winnaars. Mijn naam zou er spoedig opgezet worden door de organisatie.

enter image description here

Het is nu eind 2022, noch de Kethelloop, noch de organisatie bestaat nog en na verschillende pogingen om mijn naam erop te krijgen en, later, de ketel terug bij de organisatie te krijgen, geef ik het nu toch wel op. Via via legde ik contact met een van de organisatoren, want de ketel staat inmiddels ook gewoon een beetje in de weg. Degene die ik via Whatsapp sprak, zei slechts iets in de trant van ‘lekker laten staan dat ding’. Tja, daar kan ik weinig mee.

Ik probeer nu, als laatste mogelijkheid, contact te leggen met de eerdere winnaars, want hun naam staat er wel op en wellicht heeft een van hen er een mooi plekje voor. Zo niet, dan gaat ‘ie bij het vuil. Zonde, maar een wisseltrofee moet, ook als een wedstrijd niet meer wordt georganiseerd, in ere behandeld worden. Als dat niet gebeurt, is het jammer, maar helaas.

Bij deze dus nog een kleine oproep: ken of ben jij Michel Bonevacia (winnaar 2015) of Michiel Bovendeert (winnaar 2016), neem dan even contact op.