Weblog Alex Reuneker

AVT/Anéla-dissertatieprijs 2022

- Posted in Taal by - Permalink

Het was een enorme eer om een van de drie genomineerde taalwetenschappers te zijn voor de AVT/Anéla-dissertatieprijs 2022. Op vrijdag 3 februari 2023 vond aan het einde van de Grote Taaldag in Utrecht de feestelijke uitreiking plaats en mocht ik de prijs in ontvangst nemen voor mijn proefschrift Connecting Conditionals. Ik ben heel erg blij met deze geweldige prijs en met de mooie woorden van de jury!

enter image description here

Prijsuitreiking aan het einde van de Grote Taaldag 2023

enter image description here

Samen met de andere genomineerden, Sybren Spit en Daan Hovens

Veel dank aan mijn promotoren Arie Verhagen en Ronny Boogaart Boogaart en aan mijn collega's bij LUCL, aan de andere genomineerden, Sybren Spit en Daan Hovens, aan de Algemene Vereniging voor Taalwetenschap (AVT) en natuurlijk aan de jury, bestaande uit Beyza Sümer, Ad Backus, Mike Huiskes, Maarten Kossmann en Nicoline van der Sijs, voor het lezen en beoordelen van de genomineerde proefschriften.

enter image description here

Het was erg mooi om deze prijs samen met copromotor Ronny Boogaart en promotor Arie Verhagen in ontvangst te mogen nemen.

Meer informatie over de prijs, de vorige winnaars en het juryrapport vind je op https://www.universiteitleiden.nl/avt/dissertatieprijs, https://www.universiteitleiden.nl/avt/dissertatieprijs/overzicht-winnaars en op https://neerlandistiek.nl/2023/02/alex-reuneker-winnaar-taalkundedissertatieprijs-2023.